Show simple item record

dc.contributor.authorHellings
dc.contributor.authorJ.
dc.contributor.authorVerwey
dc.contributor.authorJ.C.
dc.contributor.authorAsten
dc.contributor.authorJ.van
dc.contributor.authorDorpema
dc.contributor.authorJ.W.
dc.date.accessioned2012-12-12T20:53:15Z
dc.date.available2012-12-12T20:53:15Z
dc.date.issued1984-02-13
dc.identifier917901040
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/260544
dc.description.abstractBij de controle d.d. 831128 is het volgende geconstateerd: Zowel het 20 min. 120 graden C flessenprogramma als het 30 min. 115 graden C zakkenprogramma voldoen niet aan de norm. Bij het flessenprogramma is dit te wijten aan een onjuiste temperatuurregeling en bij het zakkenprogramma aan een onjuiste tijd-temperatuur combinatie. De algemene en bereidingsvoorschriften zijn goed. Het bedieningsvoorschrift voor de sterilisator is niet volledig en bij de kledingvoorschriften voor de steriele bereidingsruimten ontbreekt een instructie voor het dragen van een adequate bedekking van het hoofd- en baardhaar. De opzet van de protocollering voor het produkt is goed. De protocollering van de sterilisator is niet goed. Er ontbreekt een technisch- en produktieboek. De routing van de produkten laat te wensen over. Voor de produkten die in quarantaine of gereed zijn, is geen goed magazijn beschikbaar. De sterilisator wordt niet periodiek gecontroleerd.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipRIG/NG t.l.v. HIG
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 917901040
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/917901040.html
dc.titleVerslag van het onderzoek naar de sterilisatieprocessen zoals uitgevoerd in de Thamer apotheek te Uithoornnl
dc.title.alternativeReport on the examination of the desinfection processes as performed by the Thamer pharmacy in Uithoornen
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T20:53:16Z
html.description.abstractBij de controle d.d. 831128 is het volgende geconstateerd: Zowel het 20 min. 120 graden C flessenprogramma als het 30 min. 115 graden C zakkenprogramma voldoen niet aan de norm. Bij het flessenprogramma is dit te wijten aan een onjuiste temperatuurregeling en bij het zakkenprogramma aan een onjuiste tijd-temperatuur combinatie. De algemene en bereidingsvoorschriften zijn goed. Het bedieningsvoorschrift voor de sterilisator is niet volledig en bij de kledingvoorschriften voor de steriele bereidingsruimten ontbreekt een instructie voor het dragen van een adequate bedekking van het hoofd- en baardhaar. De opzet van de protocollering voor het produkt is goed. De protocollering van de sterilisator is niet goed. Er ontbreekt een technisch- en produktieboek. De routing van de produkten laat te wensen over. Voor de produkten die in quarantaine of gereed zijn, is geen goed magazijn beschikbaar. De sterilisator wordt niet periodiek gecontroleerd.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record