Show simple item record

dc.contributor.authorKok
dc.contributor.authorR.M.
dc.contributor.authorSwart
dc.contributor.authorR.J.
dc.date.accessioned2012-12-12T12:41:00Z
dc.date.available2012-12-12T12:41:00Z
dc.date.issued1987-03-31
dc.identifier738514004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/255904
dc.description.abstractDoor het IVM is in RIM-verband een submodule ontwikkeld, die in de problematiek van dierlijke mest in Nederland behandelt. In het kader van de overdracht van het RIM van IVM naar RIVM zal ook deze module geautomatiseerd met de RIM-hoofdstructuur bij het RIVM worden geintegreerd. Dit rapport, waarin de system development method (SDM) wordt gevolgd, behandelt de functionele specificaties van deze integratie. Gekozen is voor een volledige integratie van de landbouwmodule in het RIM met gebruikmaking van de voor de hoofdstructuur ontwikkelde programmatuur, aangevuld met specifieke landbouwprocedures. Tevens wordt aangegeven hoe de methodiek zou moeten worden aangepast en uitgebreid teneinde de module geschikt te maken voor andere RIVM-projecten, zoals de systeemonderzoeken bemesting en verzuring.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipDGMH/B /Vaart
dc.description.sponsorshipJ. van der
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 738514004
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/738514004.html
dc.subjectrimnl
dc.subjectmilieu informatiesysteemnl
dc.subjectmilieu maatregelennl
dc.subjectmhnl
dc.subjectemissie scenario'snl
dc.subjectmestmodulenl
dc.subjectmestoverschotnl
dc.titleReken- en Informatiesysteem Milieuhygiene: Functioneel ontwerp integratie landbouwmodelnl
dc.title.alternativeEnvironmental Information and Planning Model (RIM): Functionel design of the integration of a manure moduleen
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T12:41:00Z
html.description.abstractDoor het IVM is in RIM-verband een submodule ontwikkeld, die in de problematiek van dierlijke mest in Nederland behandelt. In het kader van de overdracht van het RIM van IVM naar RIVM zal ook deze module geautomatiseerd met de RIM-hoofdstructuur bij het RIVM worden geintegreerd. Dit rapport, waarin de system development method (SDM) wordt gevolgd, behandelt de functionele specificaties van deze integratie. Gekozen is voor een volledige integratie van de landbouwmodule in het RIM met gebruikmaking van de voor de hoofdstructuur ontwikkelde programmatuur, aangevuld met specifieke landbouwprocedures. Tevens wordt aangegeven hoe de methodiek zou moeten worden aangepast en uitgebreid teneinde de module geschikt te maken voor andere RIVM-projecten, zoals de systeemonderzoeken bemesting en verzuring.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record